Родителска среща на ПИГ

На 13.05.2014г. в НУ „Васил Левски” гр. Белоградчик беше проведена среща с родителите на децата, посещаващи ПИГ през учебната 2013/2014 година. Основен момент в срещата бе приключването на настоящата учебната година, както и предстоящето приключване на Проект: BG051PO001 - 3.1.06 "Подобряване качеството на образованието чрез въвеждане на целодневна организация на учебния процес” в края на м. октомври 2014 г. Родителите попълниха анонимна анкетна карта, в която отразиха своето отношение към работата на възпитателя и ролята на училището в дейностите, застъпени по проекта.

Вярвайте в Чудеса !

На 08.05.2014г. в гр. Видин се проведе шести кръг на областния турнир по шахмат за ученици от трети и четвърти клас. Голямата изненада в турнира поднесе шампионът, най-добрият шахматист от първи клас за 2014 г. на област Видин ученикът от НУ "Васил Левски" гр. Белоградчик Стефан Ангелов, който игра много добре срещу Иван Иванов от четвърти клас на ОУ "Иван Вазов" гр. Видин на първа маса и спечели. Първите трима ученика Иван Иванов - 4-ти клас, Вероника Димитрова - 4-ти клас и Стефан Ангелов - първи клас се изравниха с по пет победи и една загуба. Така първокласника Стефан Ангелов от нашето училище стана трети в турнира за ученици от трети и четвърти клас.

Шахматистите от първи клас - областен първенец

На 07.05.2014 г. в гр. Видин се проведе шести кръг на областното първенство по шахмат за ученици от първи и втори клас. Ученичката Боряна Алексиева от първи клас игра отлично и с 4 победи и една загуба се класира на трето място и спечели бронзов медал. В генералното класиране 4 ученици от нашето учелище са в десете най-добри в областта. Това са: Стефан Ангелов, Мартин Ванков, Цветомир Витков и Боряна Алексиева. Стефан Ангелов е на трето място в генералното класиране и спечели бронзов медал. В отборното класиране отборът на първи клас спечели първо място - областен първенец.

Проект Коменски

В периода 28.04.14г. - 03.05.14г. се проведе последната работна среща между партньорите участващи в проекта „ Да живеем активно – да живеем дълго” по програма „Учене през целия живот”. Срещата беше осъществена в гр. Белфаст /Северна Ирландия/ и Лондон. На финалната среща присъстваха представители от петте държави участнички в проекта: Белгия, България, Франция, Италия и Северна Ирландия. На срещата бяха отчетени резултатите от извършената работа по проекта за двете години съвместна работа. Всяка държава участник анализира и обобщава извършеното в своето училище. Координаторът на проекта г-н Марио Мартини от гр. Белфаст обобщава постигнатото от всяко училище и получава неговата оценка и одоб

Международно математическо състезание „Кенгуру”

На 07.05.2014 г. в гр. Видин се проведе шести кръг на областното първенство по шахмат НУ „Васил Левски” гр. Белоградчик може ясно и категорично да заяви, че има отлични математици. Доказателство за това са високите резултати на наградените ученици участвали в международното математическо състезание „Кенгуру”. Учениците на НУ гр.Белоградчик са участвали в надпревара с 212 участници в областта. Сред първенците са: Гергана Тодорова от първи „Б“ клас, Стефан Ангелов от първи „А“ клас, Михаела Георгиева от втори „А“ клас, Виктор Димитров от втори „Б“ клас, Петър Миленов от втори „Б“ клас, Владимир Анатолиев от трети „А“ клас, Карина Бисерова от трети „Б“ клас, Венислав Антов от четвърти „А“ кла

Избрани публикации
Последни новини
Архив
Последвай ни
  • Facebook Basic Square

© 2018 by Redert Design

  • facebook-square