Дядо Коледа празнува в първи "б" клас

На 22.12.2016г. учениците от I“б“ клас на НУ „Васил Левски“ посрещнаха Дядо Коледа, заедно с малкото еленче Рудолф. Представиха му много стихове и любими песни за предстоящия коледен празник. Изработиха разнообразни суровачки от природни материали. Дядо Коледа ги зарадва с много подаръци. Кл.ръководител на I“б“ клас: Стела Гачева

Коледно тържество

На 21. 12. 2016 година участниците от група " Млад талант" към проект " Заедно - успешни и толерантни" , с ръководител г-жа Таня Маркимова, представиха пред своите съученици, учители и гости Коледно тържество. Младите таланти разказаха легендите за елхата и Дядо Коледа, за символиката на коледните играчки за елха и българските традиции. Пяха и танцуваха. В края изненада за всички бе появата на Дядо Коледа.

Информационна среща

На 16.12.2016 година в НУ „Васил Левски“ се проведе информационна среща във връзка с откриването на проектите: „Четенето е забавно“ по програма „Еразъм +“, „Заедно – успешни и толерантни“ – финансиран от ЦОИДУЕМ и „Твоят час“ – финансиран по ОП „Наука и образование за интелигентен растеж“ Гости на събитието бяха: Мирослава Чавдарова – предс. на ОС, Илияна Стефанова – експ. образование в Община Белоградчик, Любомир Веселинов – общинска администрация, директори на училища от Белоградчик и от Община Чупрене, членовете на Обществения съвет, представители на културни институции, родители и медии.

Обществен съвет

На 01.12.2016 година се състоя общо събрание на номинираните от всяка паралелка представители на родителите със задача избор на Обществен съвет на НУ "Васил Левски" гр.Белоградчик.

Избрани публикации
Последни новини
Архив
Последвай ни
  • Facebook Basic Square

© 2018 by Redert Design

  • facebook-square