Партньорска среща по Erasmus +

В периода 19 - 23.03.18 г. НУ "Васил Левски" организира посрещане на група учители от Румъния, Латвия и Полша. Гостите заедно с нашето училище работят втора година по съвместен проект "Reading is fan" по европейската програма ЕРАЗЪМ+. По време на престоя в гр. Белоградчик за партньорите бяха организирани различни тържества, култулни развлечения и забавления. Гостите посетиха крепостта Калето, пещера Венеца и пещера Магурата, а в един от дните посетиха областния град Видин и крепостта Баба Вида. На работните срещи се уточниха следващите пътувания и срещи по изпълнение на дейностите по проекта. В деня на посрещането на партньорите ученици от нашето училище представиха тържество за пролетта, н

Национална олимпиада "Знам и мога"

На областния кръг на националната олимпиада "Знам и мога" нашата ученичка Гергана Георгиева Дечева се класира на първо място и ще бъде единственият участник от област Видин на националния кръг, който ще се проведе в гр. София на 31-ви март 2018 г. Олимпиадата се организира от МОН. Гери, пожелаваме ти успех!

Отлични математици

На областния кръг на олимпиадата по математика с най-високи резултати в област Видин са двама наши ученици от 4 а клас. Това са Гергана Георгиева Дечева и Ростислав Руменов Славчев, с класен ръководител Галя Томова.

Spelling bee

Днес в НУ "Васил Левски" се проведе състезание Spelling bee , в което участваха 15 деца. Жури Светлана Антова и Ценка Атанасова и външен наблюдател Ирина Щърбанова. На състезанието всеки участник спелуваше дадена дума от журито докато сгреши буква в думата след това продължава друго дете , а сгрешилото е дисквалифицирано. На финала остават две деца спелували правилно две поредни думи. Първо място е за Катрин Чалъмова от 3 клас, а второ място за Адриана Тодорова от 4 клас. Всеки участник получава грамота, химикалка и тениска с логото на състезанието. За победителите още една грамота за първо и второ място.

Избрани публикации
Последни новини
Архив
Последвай ни
  • Facebook Basic Square

© 2018 by Redert Design

  • facebook-square