Шахмат в НУ „Васил Левски“ гр.Белоградчик

12/15/2013

Шахматът навлезе в модулните часове по ФВС в училищата в област Видин. За втора учебна година се провеждат състезания на областно ниво в шест турнира.
Първият областен коледен турнир се проведе в СОУ „Св.св.Кирил и Методий" гр.Видин на 09.12.2013 год. Явиха се 42 участника от 1. и 2.клас. Проведоха се четири кръга. Добрин Александров – второкласник от ОУ „Иван Вазов" гр.Видин и Стефан Ангелов от НУ „Васил Левски" гр.Белоградчик завършиха с пълен брой точки, но коефициентът „Бухолц" класира нашето момче на второ място. Отлично се представиха и останалите ни състезатели от първи клас: Цветомир Витков с три победи и една загуба, Боряна Алексиева с две победи и две загуби. От второкласниците добра игра показа Мартин Ванков с една победа, две ремита и една загуба.
На 10.12.2013 год. 69 ученика от 3. и 4. клас участваха и мереха сили в 5 кръга. Ученикът от 3.клас от нашето училище Владимир Кирилов показа отлична игра и с 4 победи и едно реми се класира трети. С много добра игра с 4 победи и 1 загуба Венислав Антов е седми в класирането. Васил Ангелов, Илина Кирилова и Виктор Цолов са с по 3 победи и 2 загуби.
Учениците имат ентусиазъм, тренират отговорно, с желание и мисъл за победа и достойно представяне в останалите 5 кръга.
Треньор на отбора Милчо Трифонов

 

 

 

Please reload

Избрани публикации

Уважаеми родители и ученици,

Удостоверенията за завършена подготвителна група, І, ІІ и

ІІІ клас ще се раздават на родителите на учениците от тези

класове...

Съобщение

05/27/2020

1/5
Please reload

Последни новини

May 27, 2020

Please reload

Архив
Please reload

Последвай ни
  • Facebook Basic Square