Международно математическо състезание „Кенгуру”

05/08/2014

На 07.05.2014 г. в гр. Видин се проведе шести кръг на областното първенство по шахмат НУ „Васил Левски” гр. Белоградчик може ясно и категорично да заяви, че има отлични математици. Доказателство за това са високите резултати на наградените ученици участвали в международното математическо състезание „Кенгуру”. Учениците на НУ гр.Белоградчик  са участвали в надпревара с 212 участници в областта.
Сред първенците са: Гергана Тодорова от първи „Б“ клас, Стефан Ангелов от първи „А“ клас, Михаела Георгиева от втори „А“ клас, Виктор Димитров от втори „Б“ клас, Петър Миленов от втори „Б“ клас, Владимир Анатолиев от трети „А“ клас, Карина Бисерова от трети „Б“ клас, Венислав Антов от четвърти „А“ клас, Радослав Стефанов от четвърти „А“ клас, Теодор Иванов от четвърти „Б“ клас.
Когато работим заедно ученици, учители и родители се постигат високи успехи и доказателство за това са медалите и грамотите на изброените ученици. Това състезание не е просто надпревара, а шанс за учениците ни да се опитват, да се научават и да успяват.
Нуждаем се от повече подобни състезания, които насърчават човешкия талант.
Повод за взаимна гордост са постиженията на всички отличили се ученици от нашето училище.

Please reload

Избрани публикации

Благотворителен Коледен базар

12/09/2019

1/5
Please reload

Последни новини
Please reload

Архив
Please reload

Последвай ни
  • Facebook Basic Square

© 2018 by Redert Design

  • facebook-square