Училищни състезания и дейности

11/04/2019

Учебната 22019/2020 година започна с пълна сила в НУ„Васил Левски“.

Училището активно се включи в различни състезания :

  • Състезания, организирани от СБНУ;

  • Димитровденско математическо състезание;

  • Математика без граници.

На 19.10.2019 г. в гр. Видин се проведе Димитровденско математическо състезание, организирано от Съюза на математиците- гр.Видин. От нашето училище участие взеха шестима ученици от 3 и 4 клас. Весилена Мусинска от 3„а“ клас  и Весислава Лазарова от 4„в“ клас  заеха почетни места и бяха наградени лично с грамота от кмета на гр.Видин.

 За втора учебна година учениците от четвърти клас участват в съвместния проект на РУ –Белоградчик и НУ„Васил Левски“- Детско полицейско управление.

В своите занятия децата бяха на съвместна акция с КАТ и посетиха Регионалната служба за пожарна безопасност и защита на населението – гр.Белоградчик.

През миналата учебна година 2018/2019 г. участниците в Детско полицейско управление рисуваха на тема, свързана с работата на полицая. Рисунките на Мартин Милков- 4„а“ клас, Александра Петрова- 4„а“ клас и Хадис Медине Мюрсал Махмуд – 4„в“ клас бяха одобрени на национално ниво да бъдат включени в благотворителен търг, средствата от който ще постъпят по сметката на Националната благотворителна кампания за подпомагане на децата на загиналите  и пострадалите при изпълнение на служебните задължения служители на МВР.

Please reload

Избрани публикации

Уважаеми родители и ученици,

Удостоверенията за завършена подготвителна група, І, ІІ и

ІІІ клас ще се раздават на родителите на учениците от тези

класове...

Съобщение

05/27/2020

1/5
Please reload

Последни новини

May 27, 2020

Please reload

Архив
Please reload

Последвай ни
  • Facebook Basic Square

© 2018 by Redert Design

  • facebook-square